Toggle Mobile Menu Toggle Search

FAQ - Hvornår kan jeg få en bolig?

Alle ventetider fremgår af oplysningerne på hjemmesiden og i Bolignøglen samt pjecerne om Brumleby, ungdomsboliger og de forskellige kollegier.

Du kan få tildelt en bolig, når en lejer flytter ud. Når en lejer opsiger sin bolig, sender vi breve om ledig bolig ud til dem med højest anciennitet på ventelisten. I mange boligafdelinger har beboerne fortrinsret til nye, ledige boliger, og derefter bliver boligen tilbudt til dem, der er på venteliste.

 

Ventetiden på en boligtype er altid en estimeret ventetid, da vi aldrig kan forudsige f.eks. hvor mange fraflytninger, der vil være i en afdeling.

Ventetiden er estimeret ud fra hvor mange fraflytninger, der gennemsnitligt har været de forgangne år, samt hvor stor søgning til den pågældende afdeling, der erfaringsmæssigt er.

Vi har ikke akut-lister i KAB. Hvis du opfylder betingelserne for at få en bolig efter reglerne om fleksibel udlejning, kan du blive skrevet op til dette. Med fleksibel udlejning kan boligsøgende komme længere frem i køen, hvis de opfylder bestemte krav. Læs mere om fleksibel udlejning

Opfylder du ikke kravene, må du søge bolig via ventelisten. Du kan også henvende dig til din kommune, hvis du har et akut boligproblem - måske kan de hjælpe dig?

 

Dit opnoteringsnummer er det personlige nummer, du har på ventelisten. Vi henviser ofte til dit opnoteringsnummer, så det er en god idé at kunne huske det.

Du kan se dit opnoteringsnummer på det opnoteringsbevis, du fik tilsendt, da du skrev dig op til en bolig hos KAB. 

Se alle FAQ for boligsøgende
AlmenBolig+

Storrumsboliger af høj kvalitet for børnefamilier, der selv vil stå for vedligehold.

Læs mere om AlmenBolig+