Toggle Mobile Menu Toggle Search

Rapporter

Her kan du finde rapporter, der er publiceret af KAB.

Evalueringsrapport - Fritidsjobkonsulenterne

Fritidsjobkonsulenterne er et lille boligsocialt projekt, der har formået at hjælpe flere hundrede unge fra udsatte boligområder i København med at få et fritidsjob.

Rapporten beskriver de konkrete metoder i Fritidsjobkonsulenternes arbejde, belyst gennem interviews med de unge selv, arbejdsgiverne og nogle af de mange kommunale aktører, som samarbejder med Fritidsjobkonsulenterne om indsatsen.

Slet    Omdøb    Vælge
Fritidsjobkonsulenterne.pdf
 Vælge

Basisboligen er gode og billige ungdomsboliger

I de senere år er det blevet stadig sværere for unge med en meget lav betalingsevne at finde en bolig. I KAB-fællesskabet kan vi også konstatere, at antallet af billige boliger i hovedstadsområdet er faldet markant, derfor satte KAB et mål, at der fortsat skal findes boliger med en meget lav husleje.

Men det er ikke en nem opgave både at bygge billigt og godt. Derfor indgik vi et partnerskab med Københavns Kommune om at udvikle ”BasisBoligen” – en billig bolig til unge, hvor der samtidig er fokus på høj boværdi og god arkitektur.

Rapporten er evalueringen på dette projekt , hvor de vigtigste pointer er samlet. Vi ser nu frem til at opføre de første BasisBoliger og følge beboernes oplevelse af deres bolig fremover.

Slet    Omdøb    Vælge
BasisBoligen_rapport.pdf
 Vælge