Toggle Mobile Menu Toggle Search

Energidrift

Hos KAB løser vi opgaver inden for energidrift for almene boligorganisationer m.fl. Det vil sige, at det er KAB, der holder styr på forbruget af varme, vand og el i de tilmeldte ejendomme.

Vi rådgiver, udarbejder forbrugsregnskaber og yder kundeservice. Som energidriftskunde hos KAB kan du forvente, at alle ydelser er tilpasset din boligorganisations behov.

Regnskab for energi og vand

KAB sørger for, at der bliver udarbejdet regnskaber for forbrug af el, vand og varme samt en overskuelig rapportering af regnskaberne til hver boligafdeling og beboerne.

Detaljeret registrering af energiforbrug

Ønskes der i organisationen en mere detaljeret registrering af energiforbruget, tilbyder KAB også dette. Ved ressource administration af energiforbruget i ejendomme vil vores medarbejdere hurtigt opdage, hvis målinger viser fejl eller et særligt højt forbrug af el, vand eller varme. Desuden udarbejder KAB en månedlig- og årlig energirapport, som gør det muligt for boligorganisationens afdelingsbestyrelse at følge op på økonomien for energi og vand.

Varmeteknisk tilsyn

Du kan hos KAB også vælge et særligt varmeteknisk tilsyn på ejendomme. Det sikrer, at der kan planlægges langsigtet for de tekniske anlæg, og at driftspersonalet rådgives.

Miljørådgivning

KAB tilbyder rådgivning, når der skal udarbejdes miljømålsætninger og handlingsplaner (f.eks. i forvaltningsrevision).