Toggle Mobile Menu Toggle Search
mobile pic

Positive hverdagshistorier

Hvornår har du sidst sagt godmorgen til din nabo, din skraldemand eller hjulpet fru Hansen med at bære hendes tunge indkøbsposer op på 4. sal? 

Alt hvad vi siger til hinanden påvirker os. Og ofte er det de små ord og handlinger i hverdagen der gør forskellen på en god eller dårlig dag.

I KAB oplever vi desværre, at der ofte er en hård tone blandt beboere og ansatte. Råb, klager og endda trusler hører i nogle boligafdelinger hverdagen til. Den udvikling vil vi i KAB gerne vende.

Samarbejde med organisationen Fucking Flink

I samarbejde med organisationen Fucking Flink tog KAB i september 2016 første skridt til kampagnen "I dag er vi fucking flinke". Med kampagnen sætter vi fokus på de positive hverdagshistorier mellem beboere og ansatte. 

Dem er der mange af, de skal bare frem i lyset og fortælles. Du kan læse en række historier på KAB's Facebook-side, hvor du også kan dele din egen.

Opslået af Marianne Svolgaard på 16. september 2016

Workshops og kampagneuge i uge 41 og 43

Den 11. oktober 2016 afholdes en workshop for alle, der har lyst til at planlægge sjove og glade events rundt omkring i afdelingerne. Det hele munder ud i en fælles kampagneuge i uge 43 med en masse fucking flinke begivenheder. 

Har du lyst til at være med til at sprede den gode stemning i din boligafdeling? Så tilmeld dig ved at skrive til kommunikation@kab-bolig.dk. Beboervalgte er velkomne til at tage andre beboere fra afdelingen med.

Workshoppen afholdes hos KAB den 11. oktober fra kl. 17.00 til 20.00. Adressen er Vester Voldgade 17, 1552 København V. Deltagelse er gratis.

Hvorfor hedder det Fucking Flink?

”Det gør det, fordi 'flink' har næsten lige så mange negative som positive betydninger. Bare tænk på, hvordan vi bruger begrebet 'flinkeskolen'. Så ved at give noget kant og strithår bliver Fucking Flink til noget, klassens frække dreng også kan se sig selv i. Og så fortæller det, at den måde, man med fordel kan bestræbe sig på at vise overskud, er med spræl og nytænkning”, siger Lars AP, initiativtager til Fucking Flink. 

Læs mere om baggrunden for samarbejdet med Fucking Flink