Amalieparken (tidl. Egedal Stationsby)

Egedal Boligselskab opfører 58 moderne almene etageboliger i et nyt boligområde i udkanten af Gammel Ølstykke, tæt på Egedal Station, handelsmuligheder og marker og skov.

Boligerne i Amalieparken er til den moderne familie, der søger en god kvalitetsbolig med overskud til kvalitetstid sammen med familien. Funktionaliteten i rummenes placering og indretning gør boligen meget anvendelig for både den lille og store familie.

Ventelisten er åben

Nu kan du skrive dig på venteliste til familieboligerne i Amalieparken.

Boligerne etableres i nye materialer og efter nye livsstandarder med gedigne materialer. Kvaliteten omkring den indre bolig er i højsæde for at skabe let møblerbare boliger i en moderne stil. Med beliggenheden tæt på Egedal Station, er der hurtigt til København med S-toget.

Kom til informationsmøde

Dato er på vej.

Kom til åbent hus

Dato er på vej.

Udlejning

Boligerne udlejes via venteliste. Vi sender et nyhedsbrev ud, når det bliver muligt at tilføje afdelingen på din opnotering. Tilbud om ledige boliger sendes ud i uge 47.

Hvis du har et eksternt ventelistenummer, der starter med 99- eller 88- kan du søge en bolig i Amalieparken. Hvis du allerede bor i KAB-fællesskabet og har et internt ventelistenummer, kan du søge en bolig i Amalieparken.

Hvis du ikke har et ventelistenummer (hverken internt eller eksternt), kan du med fordel skrive dig op allerede nu og begynde at optjene anciennitet. 

Du køber et eksternt ventelistenummer via Bolignøglen.
Læs, hvordan du skriver dig på intern venteliste.

Hold dig orienteret

Denne side bliver løbende opdateret med tegninger af de enkelte boliger, huslejer og indskud, og med information om hvordan du kommer i betragtning til en af de nye boliger. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet for Amalieparken, sender vi dig en e-mail, når der er opdateringer.

Indflytning

Der er forventet indflytning i slutningen af 2020.

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept