Amalieparken (tidl. Egedal Stationsby)

Egedal Boligselskab opfører 58 almene etageboliger i udkanten af Gammel Ølstykke, tæt på Egedal Station, handelsmuligheder og skov.

Boligerne i Amalieparken er til den moderne familie, der søger en god kvalitetsbolig med overskud til kvalitetstid sammen med familien. Funktionaliteten i rummenes placering og indretning gør boligen meget anvendelig for både den lille og store familie.

Ventelisten er åben

Nu kan du skrive dig på venteliste til familieboligerne i Amalieparken.

Boligerne etableres i nye materialer og efter nye livsstandarder med gedigne materialer. Kvaliteten omkring den indre bolig er i højsæde for at skabe let møblerbare boliger i en moderne stil. Med beliggenheden tæt på Egedal Station, er der hurtigt til København med S-toget.

Kom til informationsmøde

Kom og hør nærmere om Amalieparken på informationsmødet mandag den 23. marts 2020 kl. 18.30 på Egedal Rådhus. Se kort og kørsels-vejledning.

Kom til åbent hus

Kom forbi til åbent hus på byggepladsen og oplev boligerne på tætteste hold. Åbent hus afholdes onsdag den 15. april 2020 fra kl. 16.00-18.00. Se kort og kørselsvejledning.

Udlejning

Boligerne udlejes via venteliste. Skriv dig på venteliste til Amalieparken.

Hvis du har et eksternt ventelistenummer, der starter med 99- eller 88- kan du søge en bolig i Amalieparken. Hvis du allerede bor i KAB-fællesskabet og har et internt ventelistenummer, kan du søge en bolig i Amalieparken. Læs, hvordan du skriver dig på intern venteliste.

Hold dig orienteret

Denne side bliver løbende opdateret med tegninger af de enkelte boliger, huslejer og indskud, og med information om hvordan du kommer i betragtning til en af de nye boliger. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet for Amalieparken, sender vi dig en e-mail, når der er opdateringer.

Indflytning

Der er forventet indflytning den 1. oktober 2020.

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept