Vi modtager mange mails og opkald, og svartiden er derfor længere end normalt. Start først på vores hjælp- og kontaktsider.
Amalieparken under opførsel.

Amalieparken

Egedal Boligselskab opfører 58 almene etageboliger i udkanten af Gammel Ølstykke, tæt på Egedal Station, handelsmuligheder og skov.

1 ledig bolig til indflytning hurtigst muligt

Boligen er en 3-værelses lejlighed på 114 m2 og koster 10.407 kr. ekskl. forbrug. Ring til ejendomskontoret på T 44 65 62 75 for at aftale fremvisning. Henvendelse: mandag, onsdag og fredag kl. 8.00-9.00

Boligerne i Amalieparken er til den moderne familie, der søger en god kvalitetsbolig med overskud til kvalitetstid sammen med familien. Funktionaliteten i rummenes placering og indretning gør boligen meget anvendelig for både den lille og store familie.

OBS: Det er nu muligt for borgere der modtager folkepension, efterløn eller tjenestemandspension at søge bolig i Amalieparken!

Boligerne etableres i nye materialer og efter nye livsstandarder med gedigne materialer. Kvaliteten omkring den indre bolig er i højsæde for at skabe let møblerbare boliger i en moderne stil. Med beliggenheden tæt på Egedal Station, er der hurtigt til København med S-toget.

Tag en 3D tur i en bolig

Udlejning

Boligerne udlejes via venteliste. Skriv dig på venteliste til Amalieparken.

Hvis du har et eksternt ventelistenummer, der starter med 99- eller 88- kan du søge en bolig i Amalieparken. Hvis du allerede bor i KAB-fællesskabet og har et internt ventelistenummer, kan du søge en bolig i Amalieparken. Læs, hvordan du skriver dig på intern venteliste.

Fordeling mellem intern- og ekstern venteliste
- 50 % af boligerne går til den interne venteliste.
- 50 % af boligerne går til den eksterne venteliste ud fra de fleksible kriterier.

Der udlejes efter følgende fleksible kriterier
a. Udenbys borgere med fast arbejde i Egedal Kommune, som ønsker at 
    flytte tættere på arbejdet.
b. Inden- og udenbys borgere med fast tilknytning til arbejdsmarkedet eller med aldersbetinget pension (folkepension, efterløn eller tjenestemandspension)

Kriterierne er ligestillede.

Hold dig orienteret

Denne side bliver løbende opdateret med tegninger af de enkelte boliger, huslejer og indskud, og med information om hvordan du kommer i betragtning til en af de nye boliger. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet for Amalieparken, sender vi dig en e-mail, når der er opdateringer.