Tilmeld dig kursus

Få overblik og tilmeld dig uddannelsesaktiviteter i vores kursussystem.

Når du har fundet det kursus, du gerne vil tilmelde dig, skal du klikke på den store knap "Tilmeld" og bagefter indtaste den email, du er registreret med hos KAB. Kort efter modtager du en bekræftelse på mail.

Betaling

Du skal være opmærksom på, om det er din afdeling eller dit selskab der betaler for din deltagelse på kurset. Da der er forskellige regler fra selskab til selskab, vil der alt efter hvordan du er registreret i systemet, være en drop-down menu, hvor du skal vælge dit selskab eller din afdeling. Hos nogen er der ingen valgmulighed, og så giver det sig selv.

Afmelding

Øverst i højre hjørne på kursussiden, er der et felt der hedder "Mine sider". Her kan du se, hvilke kurser du er tilmeldt, og hvilke du har deltaget i. Det er også her, du kan afmelde dig. Det gør du ved at klikke på det røde kryds ud for det valgte kursus.

Vær opmærksom på, at du har 1 uges afmeldingsfrist på et kursus uden overnatning og 5 uger på et kursus eller arrangement med overnatning.

Regler for deltagelse

Vær opmærksom på at din boligorganisation kan have særlige regler for tilmelding til kurser, seminarer og studieture. En regel kunne fx være, at suppleanter ikke kan deltage i alle kurser og studieture, eller at de betales af afdelingen og ikke af boligorganisationen. Derfor bør du orientere dig hos din afdelingsbestyrelse/organisationsbestyrelse om jeres lokale regler, inden du tilmelder dig.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende eller brug for hjælp, er du velkommen til at skrive til kurser-beboervalgte@kab-bolig.dk

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept