BoligJura, legepladskatalog og dialogværktøj

Vi har samlet en række hjælpeværktøjer og inspirationsmateriale til bestyrelsesarbejdet.

I din dokumentmappe i Mit KAB kan du finde mere materiale til bestyrelsesmedlemmer.

Hvis du har spørgsmål til Mit KAB, oplever fejl eller har problemer med at logge ind, må du meget gerne skrive til os, så vi kan hjælpe dig videre.

Pas på huslejen

Overvejer I at etablere et servicecenter eller lægge flere ejendomskontorer sammen?

Læs om overvejelser og forventninger fra et drifts-, beboer- og bestyrelsesperspektiv.

BoligJura

KAB har oprettet boligjura.dk – en hjemmeside for alle, der beskæftiger sig med juridiske forhold inden for det almene boligområde, og som har brug for overblik og information, der kan være svær at finde andre steder. Indholdet på siden tager udgangspunkt i det daglige arbejde i en almen boligorganisation – med alle de udfordringer og tvivlsspørgsmål, der kan opstå hen ad vejen. 

Adgang for bestyrelsesmedlemmer

Som bestyrelsesmedlem har du adgang til BoligJura. Vi anbefaler, at du bruger siden som et opslagsværk, hvis der er spørgsmål eller regler du er i tvivl om. Hvis du ønsker at få adgang (kræver brugernavn og kodeord), skal du skrive til kommunikation@kab-bolig.dk

Gå til www.boligjura.dk

Egen hjemmeside

Har I brug for en hjemmeside til jeres boligafdeling eller -organisation? 

Vi har udviklet et hjemmesidekoncept, som består af en nem og fleksibel løsning til en favorabel pris. I får en side, der er sat op med en menustruktur og forskellige grundmoduler, som I selv kan vælge til og fra. Tekst og billeder lægger I selv på.

Hjemmesiden er optimeret til visning på mobil og tablet.

Afdelingssider

Hjemmesiden er bygget op med en menustruktur (top- og venstremenu), et hovedfelt med billede og en ”footer”i bunden med plads til oplysninger som fx afdelingsnavn, adresse og telefonnummer. Menupunkterne kan I skifte ud og tilpasse med egne titler. Der er en række moduler, I kan vælge at benytte. Det er kalender, opslagstavle, nyhedsfelt, facebookelement, kortvisning og kampagne/info-bokse. 

Se eksempel på en afdelingsside for Kagsgården

Organisationssider

Som boligorganisation kan I have brug for en hjemmeside med en mere fleksibel struktur. Er I en mindre boligorganisation med få afdelinger, kan I fx vælge at have en side for boligorganisationen med tilhørende undersider for de enkelte afdelinger. Ellers består hjemmesiden af den samme opbygning og de samme moduler som en afdelingsside.

Se eksempel på en organisationsside for Lyngby Boligselskab

Priser

Prisen består af en årlig abonnementspris. Derudover vælger I mellem en Basispakke eller en Startpakke, alt efter hvor meget I selv laver. I kan også tilkøbe et klippekort, hvis I løbende har brug for teknisk eller redaktionel hjælp. 

Kontakt

Hvis I er interesserede i at høre mere, eller ønsker at bestille en hjemmeside så kontakt kommunikationskonsulent Maj Sørensen på afdelingssider@kab-bolig.dk

Dialogredskab om forskellighed

Konflikter mellem naboer kan fylde meget. Vi har derfor lavet dialogredskabet ”Vi er forskellige”, der beskriver fire beboertyper.

Beskrivelserne af de fire beboertyper giver en forståelse for vores forskelligheder og kan på den baggrund være med til at forebygge konflikter. Typerne er lidt stereotype, men forhåbentlig kan I genkende noget i dem.

Materialet kan bruges som oplæg til diskussion på et bestyrelsesmøde. 

Hent slides | Hent folder
 

Vi har også lavet en plakat, der illustrerer de forskellige beboertyper.

Print plakaten ud og brug den sammen med det øvrige materiale.

Hent plakat

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept