Køb en hjemmeside

KAB har udviklet et hjemmesidekoncept, som består af en nem og fleksibel løsning til en favorabel pris

I får en side, der er sat op med en menustruktur og forskellige grundmoduler, som I selv kan vælge til og fra. Tekst og billeder lægger I selv på.

Hjemmesiden er optimeret til visning på mobil og tablet. 

Læs brochure og se priser

Afdelingssider

Hjemmesiden er bygget op med en menustruktur (top- og venstremenu), et hovedfelt med billede og en ”footer”i bunden med plads til oplysninger som fx afdelingsnavn, adresse og telefonnummer. Menupunkterne kan I skifte ud og tilpasse med egne titler. Der er en række moduler, I kan vælge at benytte. Det er kalender, opslagstavle, nyhedsfelt, facebookelement, kortvisning og kampagne/info-bokse. 

Se eksempel på en afdelingsside for Farum Midtpunkt

Organisationssider

Som boligorganisation kan I have brug for en hjemmeside med en mere fleksibel struktur. Er I en mindre boligorganisation med få afdelinger, kan I fx vælge at have en side for boligorganisationen med tilhørende undersider for de enkelte afdelinger. Ellers består hjemmesiden af den samme opbygning og de samme moduler som en afdelingsside.

Se eksempel på en organisationsside for Vallensbæk Boligselskab

Priser

Prisen består af en årlig abonnementspris. Derudover vælger I mellem en Basispakke eller en Startpakke, alt efter hvor meget I selv laver. I kan også tilkøbe et klippekort, hvis I løbende har brug for teknisk eller redaktionel hjælp. 

Kontakt

Hvis I er interesserede i at høre mere, eller ønsker at bestille en hjemmeside så kontakt digital konsulent Karen Sandal Fothergill på T 33 63 13 77 eller digital redaktør Mark Petterson på T 33 63 10 51

Du er også velkommen til at skrive til afdelingssider@kab-bolig.dk