A.C. Meyers Vænge

Boligselskabet AKB, København opfører 107 ungdomsboliger i Teglholmskvarteret i Københavns Sydhavn.

De 107 ungdomsboliger på A.C. Meyers Vænge er fordelt i to U-formede boligblokke. Facadeelementerne bliver røde, så der dannes en helhed med resten af kvarteret. Det indre gårdrum holdes i hvidt. Der er adgang til fælleslokale og vaskeri.

Boligerne bliver på mellem 35-45 m² og huslejen ligger på mellem 3.340 kr. og 4.310 kr. ekskl. forbrug.

Området

A.C. Meyers Vænge er placeret i et roligt nybygget kvarter nær centrum af København. Kvarteret betjenes af flere buslinier med Sydhavn Station som nærmeste S-togs forbindelse. Tæt ved ligger også AAU-CPH, Sydhavnsskolen og andre uddannelsesinstitutioner.

Udlejning

Det er Centralindstillingsudvalget (CIU), der tildeler boligerne. Du skal derfor skrive dig op hos CIU, for at komme på ventelisten til A.C. Meyers Vænge. Hvis du har spørgsmål til opskrivning på ventelisten til boligerne, skal du kontakte CIU på T 33 11 64 44 eller på info@ciu.dk 

OBS: Vær opmærksom på, at CIU ikke har åbnet op for ventelisten til A.C. Meyers Vænge endnu. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet på denne side, får du besked, når ventelisten åbner.

Indflytning

Der er forventet indflytning den 15. januar 2021.

Hold dig orienteret

Denne side opdateres løbende med tegninger af de enkelte boliger og med information om husleje, boligstørrelse, typer m.m. Tilmeld dig nyhedsbrevet for A.C. Meyers Vænge for at holde dig opdateret.

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept