Vi modtager mange mails og opkald, og svartiden er derfor længere end normalt. Start først på vores hjælp- og kontaktsider.

Lille Meyer (tidl. A.C. Meyers Vænge)

Boligselskabet AKB, København opfører 107 ungdomsboliger i Teglholmskvarteret i Københavns Sydhavn.

De 107 ungdomsboliger på A.C. Meyers Vænge er fordelt i to U-formede boligblokke. Facadeelementerne bliver røde, så der dannes en helhed med resten af kvarteret. Det indre gårdrum holdes i hvidt. Der er adgang til fælleslokale og vaskeri.

Boligerne bliver på mellem 35-45 m² og huslejen ligger på mellem 3.340 kr. og 4.310 kr. ekskl. forbrug.

Se ambassadørproces

Proces for udlejning (2020/2021)

15/12:        Ambassadører flytter ind
15/01:        Nøgleudlevering og indflytning

Området

Lille Meyer er placeret i et roligt nybygget kvarter nær centrum af København. Kvarteret betjenes af flere buslinier med Sydhavn Station som nærmeste S-togs forbindelse. Tæt ved ligger også AAU-CPH, Sydhavnsskolen og andre uddannelsesinstitutioner.

Udlejning

Det er Centralindstillingsudvalget (CIU), der tildeler boligerne. Du skal derfor skrive dig op hos CIU, for at komme på ventelisten til Lille Meyer. Hvis du har spørgsmål til opskrivning på ventelisten til boligerne, skal du kontakte CIU på T 33 11 64 44 eller på info@ciu.dk 

Indflytning

Der er forventet indflytning den 15. januar 2021.

Hold dig orienteret

Denne side opdateres løbende med tegninger af de enkelte boliger og med information om husleje, boligstørrelse, typer m.m. Tilmeld dig nyhedsbrevet for Lille Meyer for at holde dig opdateret.