Der er lukket for telefoniske og personlige henvendelser i KAB onsdag den 23. oktober

Linderækkerne

Roskilde Nord Boligselskab opfører 45 rækkehuse med socialt naboskab tæt på skov og fjord.

Boligerne i de skønne nye rækkehuse er i 1-2 etager med dejlige opholdsrum, fantastisk lysindfald og store terrasser, hvor der er plads til familien både uden- og indenfor.

Ansøgning til boligerne har fundet sted.

Rækkehusene ligger midt i Jyllinges grønne smørhul, perfekt placeret mellem skov, marker og fjord. Biblioteket og Jyllingehallerne er kun et stenkast væk, og med kun 350 meter til gode indkøbsmuligheder og den smukke Roskilde Fjord kan man ikke finde et bedre sted til at skabe sig sit nye hjem. Boligområdet bliver en del af det nye centerkvarter i Jyllinge, hvor der kommer et dynamisk samspil mellem idræt, fritid, kultur og boligliv, som skal bidrage med liv og aktivitet i området.

Selve boligafdelingen er produceret bæredygtigt og opført i naturskiffer med asketræ, så det afspejler den smukke natur i området, samtidig med at det er miljøvenligt.

Linderækkernes nye Almenbolig+ fællesskab er en unik mulighed og en helt ideel ramme for et godt liv, hvor du som beboer er med til at sætte dit eget præg på boligområdet og din nye bolig. Som en del af fællesskabet med de andre beboere i Linderækkerne tager du medansvar for driften af jeres bolig og afdelingens fællesområder.

Nybygget byg-selv til en god pris

I Linderækkernes 45 nye familieboliger har du mulighed for selv at etablere det antal værelser, du har brug for og udvide dit køkken, som du har lyst til. Størrelsen på boligarealerne er mellem 48 og 115 m². 

Den lave månedlige husleje ligger på ca. 4.700kr. for de mindste boliger, og ca. 9.200 kr. for de største ekskl. forbrug. Boligerne er alle bygget efter de nyeste energihensyn og vil derfor have et lavt energiforbrug og lave udgifter til vand og varme. 

Den relativt lave husleje skyldes, at du i samarbejde med de andre beboere står for snerydning, renhold og anden drift i afdelingen. Det er både godt for fællesskabet og husholdningsøkonomien

Hvordan får jeg en bolig i Linderækkerne?

De 39 af familieboligerne anvises til boligsøgende, der opfylder et af følgende kriterier:

 • 18 boliger udlejes til boligsøgende med børn, som er i beskæftigelse og med ønske om at bo i en bolig, der forudsætter en høj grad af egen-indsats.
   
 • 11 boliger udlejes til boligsøgende uden børn, der er i beskæftigelse og med ønske om at bo i en bolig, som forudsætter en høj grad af egen-indsats.
   
 • 9 boliger udlejes til boligsøgende med erfaring fra vedligeholdelse af boliger og seniorer over 62 år, som ønsker at bo i en bolig, der forud-sætter en høj grad af egenindsats. Mindst ét medlem i husstanden er i beskæftigelse eller har fast indtægt fra aldersbetinget pension.

Uddybning af kriterier

 • Beskæftigelse – mindst ét medlem i husstanden, den boligsøgende eller dennes ægtefælle/partner, har fast arbejde på minimum 30 timer om ugen. For seniorer over 62 år, kan beskæftigelseskravet erstattes af fast indtægt fra aldersbetinget pension (efterløn, tjene-stemandspension eller folkepension)
   
 • Børn – hjemmeboende børn under 23 år
   
 • Ønske om at bo i en bolig, der forudsætter en høj grad af egenind-sats -  den boligsøgende og dennes ægtefælle/partner ønsker at tage medansvar for driften af deres bolig og afdelingens fællesområder.

Ansøgning

Boligerne fordeles ved lodtrækning blandt de ansøgere, der opfylder de fleksible kriterier. For dem, som får anvist en bolig, gennemføres der en lodtrækning om den enkelte adresse.

Oplysninger om boligtyper kan du finde i udlejningspjecen her på siden.

Alle ansøgere får besked lørdag den 25. maj 2019.

Ansøgning til boligerne har fundet sted.

Særlige vilkår

6 af boligerne, heraf 5 stk. på 48 m² og 1 stk. på 87 m², anvises af Roskilde Kommune til borgere, der har brug for en særlig lav husleje. Du skal derfor som beboer være bevidst om dit medansvar som ambassadør for det gode naboskab og boligliv i Linderækkerne.

Udlejningsdato

Boligerne udlejes den 1. november 2019.

Husdyrhold

Der må holdes 1 hund eller 1 kat.

Kontrakt, indskud og første måneds husleje

Får du anvist en familiebolig, sender vi dig lejekontrakten i midten af juni måned 2019.

Du skal returnere kontrakten med underskrift senest den 1. juli 2019.

Indskuddet skal betales senest den 1. juli 2019.

Første måneds husleje skal betales senest den 18. oktober 2019.

Opsigelse

Når du har underskrevet kontrakten og betalt indskuddet, har du 3 måneders opsigelse.

Nøgleudlevering og indflytning

Der udleveres nøgler den 1. november 2019, og du kan flytte ind samme dag. Med forbehold for ændringer.

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept