Toggle Mobile Menu Toggle Search
mobile pic

Karise Permatopia

Karise Permatopia bliver et moderne, selvforsynende og bæredygtigt bo- og landbrugsfællesskab, beliggende ved Karise tæt på Køge. 

Der bliver opført i alt 90 rækkehuse, heraf er 23 ejerboliger, 23 andelsboliger og 44 almene boliger. Sydkystens Boligselskab står for opførelsen af de 44 almene boliger.

Boligerne

Boligerne bliver fordelt i 8 boligklynger á 10-12 rækkehuse. Der bliver opført 5 forskellige boligtyper hvoraf de almene boliger vil indgå i de 4 boligtyper. 

Læs mere om boligerne og Karise Permatopia 

Området

Permatopia bliver opført på en 29 hektar store grund med skov, mark, eng og sø i gåafstand fra Karise station. Togturen til København H vil fra 2018 tage 51 minutter. 

Se beliggenhed på kort (google maps)

Der kommer til at bo ca. 140 voksne og 60 børn i Permatopia. Den eksisterende gård indrettes med fællesfaciliteter som gårdbutik og café, økologisk og fossilfrit landbrug samt et bæredygtigt forsyningsanlæg baseret på vedvarende energi og resursekredsløb.

Forventet indflytning

Byggeriet er i gang og der er der er forventet indflytning i december 2017.

Opskrivning til boligerne

Førstegangsudlejning er foretaget. Hvis du ønsker at blive skrevet på venteliste skal du kontakte Karise Permatopia Opskrivning. 

Kontakt Karise Permatopia Opskrivning

Hold dig opdateret 

Tilmeld dig Karise Permatopias nyhedsbrev 
Følg Karise Permatopia på facebook