Delehusene (Venligbolig Plus-bebyggelse) - Roskildevej 54

Frederiksberg Forenede Boligselskab bygger deleboliger til studerende og flygtninge.

Den nye afdeling rummer 41 boliger på 33 m², og står klar den 1. november 2019 til at byde dig og 78 andre unge i uddannelse og flygtninge velkommen.

De enkelte boliger er indrettet som delebolig for to personer - to studerende eller to flygtninge. Du bliver sammen med din bofælle koblet sammen i en mentor- og buddyordning med to flygtninge i en af de andre boliger. Du skal indgå i et forpligtende fællesskab i hverdagen med det formål at understøtte venskab, uddannelse og integration.

Afdelingen er røgfri. Det er forbudt at ryge i boligerne og på fællesarealerne. 

Boliger og bygninger

Du har dit eget værelse og deler køkkenalrum, samt toilet/ bad med den anden beboer i boligen. Du har din egen lejekontrakt. 

De 3 bygninger i afdelingen opføres i tre etager. I tilknytning til boligerne er der i hver af bygningernes stueetage placeret et fællesrum og på øverste etage er der tagterrasser til fællesbrug. Boligerne i hver bygning er forbundet af en intern trappeopgang med fælles opgangsarealer på hver etage.

I den foreløbige udgave af udlejningspjecen, kan du se afdelingens placering, indretning af etagerne og tegning af den enkelte bolig. Pjecen bliver opdateret, når vi har de sidste tegninger og oplysninger på plads. 

Husleje

Huslejen for din del af boligen inkl. aconto varme, vand og el er på mellem 2.757 kr. og 2.859 kr. Indskuddet for din del af boligen er på mellem 14.000 kr. og 15.000 kr. 

Hvordan får du en bolig

Vi udlejer den ene halvdel af boligerne til unge under uddannelse, og Frederiksberg Kommune anviser flygtninge til den anden halvdel.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du kan tænke dig at blive en del af det nye spændende boligkoncept og være med til at gøre en forskel som beboer i den nye afdeling. Du skal være under uddannelse og have lyst til at investere dig selv og være med til at drive den nye afdeling.  

Ansøgning, Infomøde og åbent hus

Er afholdt.

Fakta om afdelingen

Udlejningsdato
Boligerne udlejes den 1. december 2019.

Opnotering på ventelisten
Du behøver ikke være skrevet på venteliste for at søge en bolig. 

Husdyrhold
Der må ikke holdes husdyr.

Hårde hvidevarer
Hver bolig indeholder et kølskab med frys samt kogeplade med 2 kogezoner.

Fælles vaskeri
Der er fællesvaskeri i afdelingen.

Rygning
Afdelingen er en røgfri afdeling og det gælder også elektroniske cigaretter og vandpibe. Det betyder, at der hverken må ryges i de enkelte boliger eller på boligområdets fællesarealer. 

Kontrakt, indskud og første måneds husleje
Får du en bolig, sender vi dig kontrakten den 1. juli 2019. Du skal returnere kontrakten med underskrift og betale indskuddet senest den 15. juli 2019. Første måneds husleje skal betales senest 20. oktober 2019.
 
Opsigelse
Når du har underskrevet kontrakten og betalt indskuddet, har du 6 ugers opsigelse.

Nøgleudlevering og indflytning
Der udleveres nøgler fra fredag den 29. november 2019, og du kan flytte ind samme dag.

Der tages forbehold for ændringer i tidsplanen.

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept