Vestre Teglgade

Boligselskabet AKB, København opfører 82 almene boliger i Teglholmskvarteret i Københavns Sydhavn.

I Vestre Teglgade er det lykkedes Boligselskabet AKB, København at blive del af et blandet boligprojekt i et partnerskab med FB-gruppen. FB-gruppen bygger 105 private boliger og Boligselskabet AKB, København bygger 71 ungdomsboliger og 11 familieboliger. 

Har du navnet til afdelingen?

Deltag i AKB, Københavns navnekonkurrence. Send dit forslag til, hvad afdelingen skal hedde senest den 11. august 2019. Har du vindernavnet, vinder du et supergavekort på 500 kroner, der kan bruges i mere end 150 butikker. 

Boligerne

Familie- og ungdomsboligerne er 1-rums og 2-rums boliger på mellem 37-63 m2. Huslejen bliver ca. 3.500 kr. for de mindste boliger og 8.600 kr. for de største. Indskuddet ligger på mellem 21.000 - 35.000 kr.

Området

Vestre Teglgade er placeret i et roligt nybygget kvarter nær centrum af København. Kvarteret betjenes af flere buslinier med Sydhavn Station som nærmeste S-togs forbindelse. Tæt ved ligger også AAC-CPH, Sydhavnsskolen og andre uddannelsesinstitutioner.

Hold dig orienteret

Denne side opdateres løbende med tegninger af de enkelte boliger og med information om husleje, boligstørrelse, typer m.m. Tilmeld dig nyhedsbrevet for Vestre Teglgade for at holde dig opdateret.

Indflytning

Der er forventet indflytning i januar 2020.

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept