Seniorbofællesskaber

Seniorbofællesskaber er en social boform, der kombinerer privatliv og fællesskab. For beboere mellem 50-70 år.

Et seniorbofællesskab består typisk af 15-30 boliger samt fælleslokaler. Fælleslokalerne kan indeholde køkken, badeværelse, fællesrum, gæsteværelse, hobbyrum eller værksted. I et seniorbofællesskab bor du sammen med andre, men kan stadig være dig selv.

De fleste seniorbofællesskaber, vi administrerer, er opført som nybyggeri eller som parcel- eller rækkehuse.

Hvordan får jeg en bolig?

KAB administrerer seniorbofælleskaber i Egedal, Furesø, Rødovre og Københavns Kommune.

Når du har fundet en afdeling, du er interesseret i, skal du kontakte KAB på T 33 63 10 00. Vi skriver dig herefter på interesseliste eller sender dig et ansøgningsskema, som du skal udfylde og sende til seniorbofællesskabets udvalg.

Vi anbefaler, at du besøger afdelingen, før du sender din ansøgning.

Særligt for Stationstorvet i Vallensbæk

Hvis du er interesseret i at bo på Stationstorvet i Vallensbæk, skal du først skrive dig på interesseliste. Det er gratis, og du behøver ikke opfylde kriterierne for tildeling af bolig, når du skriver dig op.

Vær opmærksom på at ventetiden er meget lang, og at beboere i Vallensbæk Kommune og Vallensbæk Boligselskab har fortrinsret til ledige boliger. Skriv dig på interesseliste til Stationstorvet.

Særligt for Marienlyst Park og Æblehaven i Egedal

Hvis du er interesseret i at bo i Marienlyst Park eller Æblehaven, skal du kontakte Stenløse-Ølstykke Boligforening. Se kontaktoplysninger og åbningstider på www.sob.dk

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept