Vi modtager mange mails og opkald, og svartiden er derfor længere end normalt. Start først på vores hjælp- og kontaktsider.

Seniorbofællesskaber

Seniorbofællesskaber er en social boform, der kombinerer privatliv og fællesskab. For beboere mellem 50-70 år.

Et seniorbofællesskab består typisk af 15-30 boliger samt fælleslokaler. Fælleslokalerne kan indeholde køkken, badeværelse, fællesrum, gæsteværelse, hobbyrum eller værksted. I et seniorbofællesskab bor du sammen med andre, men kan stadig være dig selv.

De fleste seniorbofællesskaber, vi administrerer, er opført som nybyggeri eller som parcel- eller rækkehuse.

Hvordan får jeg en bolig?

KAB administrerer seniorbofælleskaber i en række kommuner. Når du har fundet en afdeling, du er interesseret i, skal du skrive til kab@kab-bolig.dk. Vi skriver dig herefter på interesseliste eller sender dig et ansøgningsskema, som du skal udfylde og sende til seniorbofællesskabets udvalg.

Vi anbefaler, at du besøger afdelingen, før du sender din ansøgning.

Særligt for Stationstorvet i Vallensbæk, Havnestaden på Islands Brygge og Utterslevhuse i Husum 

Hvis du vil bo i en af disse seniorbofællesskaber, skal du først skrive dig på interesseliste. Det er gratis, og du behøver ikke opfylde kriterierne for tildeling af bolig, når du skriver dig op.

Vær opmærksom på at ventetiden er meget lang, og at beboere i Egedal Kommune og Egedal Boligselskab (Dyvelåsen og Kløveren), Vallensbæk Kommune og Vallensbæk Boligselskab (Stationstorvet) og Boligselskabet AKB, København (Havnestaden) har fortrinsret til ledige boliger. Hvis du får tilbudt en bolig i Utterslevhuse, skal du opfylde de skærpede fleksible kriterier.

Skriv dig på interesseliste til Dyvelåsen og Kløveren.
Skriv dig på interesseliste til Stationstorvet.
Skriv dig på interesseliste til Havnestaden.
Skriv dig på interesseliste til Utterslevhuse.

Særligt for Marienlyst Park og Æblehaven i Egedal

Hvis du er interesseret i at bo i Marienlyst Park eller Æblehaven, skal du kontakte Stenløse-Ølstykke Boligforening. Se kontaktoplysninger og åbningstider på www.sob.dk