Toggle Mobile Menu Toggle Search

KAB's ventelister

Ventelisten Bolignøglen - mange ventelister i én opskrivning

Skriv dig op på ventelisten Bolignøglen, hvis du gerne vil være sikret en bolig om nogle år. Med Bolignøglen kan du søge mere end 40.000 boliger. Det gør det meget lettere at være boligsøgende.

Skriv dig op på Bolignøglen

Når du har skrevet dig op og fået tilsendt en adgangskode, kan du logge ind på Mit KAB og vælge, hvilke boligafdelinger du vil være skrevet op til.

Når du flytter ind i din bolig mister du din plads på ventelisten. Det kan derfor være en god idé at skrive sig op på Bolignøglen igen eller på intern venteliste

Interne ventelister

Alle boligorganisationer i KAB-fællesskabet har interne ventelister for beboere, der gerne vil flytte til en anden bolig i afdelingen eller til en boligorganisation, der er med i Bolignøglen.

I de fleste tilfælde får du tilbudt en bolig hurtigere, hvis du står på intern venteliste. Men der er lokale regler for, hvordan interne ventelister fungerer.

Du kan se den enkelte boligafdelings regler for interne ventelister, ved at klikke på fanebladet ”Udlejningsregler” på siden for din afdeling i boligsøgningen.

Vil du gerne på intern venteliste? Kontakt KAB's Udlejning på T 33 63 10 00

Læs mere om intern venteliste under Beboere

Venteliste til Brumleby

Boligafdelingen Brumleby på Østerbro har sig egen selvstændige venteliste, og kan ikke søges via andre ventelister.

Du kan skrive dig på Brumlebys venteliste via boligsøgningen.

Fællesventelisten AKB og Fællesventelisten KAB

Boligsøgende kan ikke længere skrive sig på Fællesventelisten KAB eller Fællesventelisten AKB. Hvis du allerede står på en af disse ventelister, gælder din opskrivning og din anciennitet dog stadig.

Individuelle ventelister

Boligorganisationerne har også deres individuelle ventelister. Dem kan du blive skrevet på via Bolignøglen. Bemærk, at det bliver dyrere, jo flere individuelle lister, du vælger.

Generelt

Du skal være 15 år for at kunne blive skrevet på venteliste til en almen bolig, og 18 år for at kunne flytte i egen bolig. For alle ventelister gælder, at du betaler et oprettelsesgebyr for at blive skrevet op og herefter et årligt gebyr. Hvis du ikke betaler det årlige gebyr, bliver din opskrivning på ventelisten slettet. Alle boliger i KAB-fællesskabet bliver udlejet via ventelister.

Se alle ventelisternes priser