Avedøre Boligselskab

Intern venteliste

Du kan skrive dig på intern venteliste, så snart du er flyttet ind. Karenstiden er 0 år for oprykningsret i egen afdeling og 2 år i andre afdelinger og selskaber. Der er 2 års karrens for oprykningsret i ungdoms- og ældreboliger.

Beboere i ungdoms- og ældreboliger har kun oprykningsret til familieboliger, ikke til en anden ungdoms- eller ældrebolig.

Boligbytte

Når du har boet i din bolig i 2 år, kan du bytte bolig med en anden lejer, også uden for din afdeling og din boligorganisation.

Fremleje

Maks én person pr. beboelsesrum tilladt ved fremleje.

Skilsmisse/brudt parforhold

Hvis dit forhold eller ægteskab slutter, og I har børn sammen under 18 år, kan du komme på en brudt parforholdsliste. Listen giver dig mulighed for at få tilbudt en bolig i nærheden af dine børn. Der er IKKE garanti for, at du får en bolig, og et år efter skilsmissen slettes du af listen. Du kan komme på brudt parforholdslisten, hvis dit barn forsat bor hos den anden forælder i en af boligorganisationens  afdelinger i kommunen.

Beboermaksimum

Boligorganisationen har vedtaget, at der er beboermaksimum. Dermed kan der maksimalt flytte 2 personer pr. beboelsesrum ind i boligen.