For at begrænse smitten af coronavirus opfordrer vi til, at du kontakter KAB på mail eller telefon. Læs mere.

Den Røde Tråd

Roskilde Nord Boligselskab opfører 46 familieboliger, 24 boliger i seniorbofællesskab og 15 boliger til ungdomsfællesskaber.

Den Røde Tråd bliver en del af Musicon - en ny kreativ bydel i Roskilde. Musicon bliver en blanding af private- og almene boliger, kreative erhverv og værkstedsbutikker fordelt på forskellige boligtyper. Den Røde Tråd vil med sin beliggenhed imellem Rabalderstræde og Rabalder Parken blive et område med liv imellem bydelens hovedstrøg og de rekreative aktiviteter i parken.

Det er Roskilde Nord Boligselskab, der bygger de 75 familieboliger, de 24 boliger i seniorbofællesskab og de 15 mindre ungdomsboliger i bofællesskaber med tre beboer i hver bolig.

I KAB kalder vi det Generationernes Byhus. Der lægges stor vægt på den sociale dimension, hvorfor bofællesskabet er det centrale i bebyggelsen. Alle beboere, både dem der bor i familiebolig, seniorbofællesskab og ungdomsbolig har adgang til et fælleslokale i stuen.

Ansøgning og udlejning

Processen omkring ansøgning til boligerne er endnu ikke fastlagt. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du besked, når processen er afklaret.

Indflytning

Der er forventet indflytning i april 2022.