Amalieparken (Egedal Stationsby)

Egedal Boligselskab opfører 58 moderne almene etageboliger i et nyt boligområde i udkanten af Gammel Ølstykke, tæt på Egedal Station, handelsmuligheder og marker og skov.

Boligerne i Amalieparken er til den moderne familie, der søger en god kvalitetsbolig med overskud til kvalitetstid sammen med familien. Funktionaliteten i rummenes placering og indretning gør boligen meget anvendelig for både den lille og store familie.

Boligerne etableres i nye materialer og efter nye livsstandarder med gedigne materialer. Kvaliteten omkring den indre bolig er i højsæde for at skabe let møblerbare boliger i en moderne stil. 

Med beliggenheden tæt på Egedal Station, er der hurtigt til København med S-toget.

Udlejning

Boliger udlejes via venteliste. Du kan endnu ikke tilføje boligerne til din opnotering (ventelistenummer), men hvis du køber et ventelistenummer via Bolignøglen, kan du allerede nu begynde at optjene anciennitet.

Hold dig orienteret

Denne side bliver løbende opdateret med tegninger af de enkelte boliger, huslejer og indskud, og med information om hvordan du kommer i betragtning til en af de nye boliger. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet for Amalieparken, sender vi dig en e-mail, når der er opdateringer.

Indflytning

Der er forventet indflytning den 1. februar 2020.

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept