Egeskovvænge

Boligselskabet AKB, Taastrup bygger moderne rækkehuse i et trygt og grønt område, med få minutter til transport og indkøb.

De lyse rækkehuse i 1-2 etager har dejlige opholdsrum og store terrasser, hvor der er plads til familien både uden- og indenfor. Boligområdet bliver trygt og grønt med legemuligheder og uden trafik, så børnene kan lege og færdes sikkert. Samtidig bliver parkeringsmulighederne for både biler og cykler helt i top.

Boligerne ligger ideelt med 500 meter til Høje-Taastrup Station, der bringer dig til København på kun 15 minutter. Nærområdet byder på de bedste muligheder for motionscyklisterne, samt gode skoler og daginstitutioner med de nyeste læringsmetoder. Og så er der kun et par minutters gang til de mange butikker i City2. Se placering på kort

Nybygget til en god pris med snarlig indflytning

Egeskovvænges 96 nye familieboliger har 2-4 rum med en størrelse mellem 84 og 115 m2. Den nye og lavere månedlige husleje ligger på 8.300 for de mindste boliger og 10.500 for de største uden forbrug. Bo-ligerne er alle bygget efter de nyeste energihensyn og vil derfor have et lavt energiforbrug og lave udgifter til vand og varme.  

Første etape står allerede klar til indflytning den 28. december 2018, anden etape den 1. marts 2019 og sidste etape den 15. april 2019.

Hvordan får jeg en bolig i Egeskovvænge?

Hvis du bor i AKB Taastrup eller KAB-fællesskabet, kan du søge boligerne via den interne venteliste. Du skriver dig på intern venteliste via Mit KAB. Har du allerede et internt ventelistenummer, kan du tilføje Egeskovvænge til din venteliste.

Hvis du bor et andet sted, kan du søge boligerne via den eksterne venteliste (Bolignøglen) efter følgende fleksible kriterier.

Fleksible kriterier

 • Du eller din ægtefælle/partner er i arbejde minimum 30 timer om ugen. Hvis du eller din ægtefælle/partner er på efterløn eller alderspension (folkepension/tjenestemandspension) kan det erstatte kravet om at være i arbejde. 
   
 • Du eller din ægtefælle/partner er i gang med en fuldtidsuddannelse, der er SU-berettiget eller omfattet af en uddannelsesaftale eller lærlingekontrakt.
   
 • Du eller din ægtefælle/partner er fyldt 50 år, bor i Høje-Taastrup Kommune og ønsker at flytte til en ældrevenlig bolig eller ønsker at flytte tættere på familie.
   
 • Du bor i kommunen, er skilt/separeret eller skal flytte fra din partner, og har af sociale eller arbejdsmæssige årsager behov for at få anvist en bolig.
   
 • Du er ung, bor i Høje-Taastrup Kommune og kan dokumentere, at du ønsker at flytte hjemmefra for første gang. Du skal enten være i gang med en fuldtidsuddannelse eller i arbejde. Fuldtidsuddannelsen skal være SU-berettiget, eller omfattet af en uddannelsesaftale eller lærlingekontrakt. Hvis du er i arbejde, skal det være minimum 30 timer om ugen.

Boligtilbud

Vi er i gang med at sende boligtilbud ud.

Læs mere om boligtilbud

Vi er i gang med at sende boligtilbud ud. Hvis du har oplyst din e-mail, og accepteret at vi må maile til dig, sender vi boligtilbud til dig digitalt. Du opdaterer dine kontaktoplysninger og svarer JA/NEJ til boligtilbud i Mit KAB.

Da der er mange boliger, der skal lejes ud på samme tid, vil du modtage mange boligtilbud. Det er vigtigt, at du svarer ja-tak til de boliger du er interesseret i, samt nej-tak til de boliger du ikke ønsker. Den enkelte bolig anvises til den ansøger med længst anciennitet, der svarer ja-tak.

Kontrakt, indskud og første måneds husleje

Hvis du får tildelt en bolig, sender vi dig lejekontrakten så hurtigt som muligt efter svarfristens udløb.

Du skal returnere kontrakten med underskrift således:

Gård 01: 1. september 2018
Gård 02: 1. november 2018
Gård 03: 1. december 2018
Indskud og første måneds husleje skal betales senest 10 dage inden indflytning.

Udlevering af nøgler og indflytning

Der er udlevering af nøgler og indflytning af 3 omgange*.

Gård 01: 28. december 2018
Gård 02: 1. marts 2019
Gård 03: 15. april 2019
I udlejningsbudgettet kan du se, hvilke boliger der hører til de tre gårde.

* Med forbehold for ændringer i tidsplanen.

Husdyrhold

Der må holdes 1 hund eller 1 kat.

Vedligeholdelsesordning

Der er B-ordning med vedligeholdelseskonto.

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept