Eksercerpladsen

Samvirkende boligselskaber (SAB) opfører i samarbejde med den private udvikler Calum 251 ungdomsboliger ved siden af DR-byen i Ørestad N.

Ungdomsboligerne kommer til at ligge på 1.-5. sal. Der vil være dagligvarebutik og to cafeer i stueetagen, og 10 private penthouse-lejligheder på toppen af ejendommen.

Om Eksercerpladsen

Eksercerpladsen er skabt til at blive et fantastisk ungdomshus fyldt med glade og entusiastiske unge uddannelsesøgende, der både ønsker ro til at uddanne sig og fællesskab til det gode ungdomsliv.

Udlejning og ansøgning

Boligerne udlejes pr. 1. september 2018 via Central Indstillingsudvalget (CIU). Du skal være i gang med en uddannelse, for at kunne søge en bolig. Link til opskrivning kommer snart.

Vi håber at 20 unge har lyst til at flytte ind allerede 15. juli 2018 og blive ambassadører for huset og resten af beboerne (læs mere længere nede).

Kontrakt, indskud og første måneds husleje

CIU begynder at sende tilbudsbreve ud fra primo juni 2018. Får du anvist en ungdomsbolig, sender vi dig kontrakten primo juli måned 2018.

Der er åbent hus, for dem der får tilbudt en bolig den 27. juli fra kl. 14-18, hvor du kan se forskellige boligtyper.

Du skal returnere kontrakten med underskrift og betale et delindskud på 10.000 kr. senest den 1. august 2018. Restindskud og første måneds husleje skal betales senest 20. august 2018.

Nøgleudlevering og indflytning

  • Mandag 27/8 – ca. 60 boliger
  • Tirsdag 28/8 – ca. 60 boliger
  • Onsdag 29/8 – ca. 60 boliger
  • Torsdag 30/8 – ca. 60 boliger

Der er mange beboere som skal flytte ind. For at undgå kaos på indflytningsdagene, får du direkte besked om dato og tidspunkt for nøgleudlevering og indflytning. 

Indflytning 15. juli 2018 - for ambassadører

Vi ønsker i samarbejde med 20 unge at forberede Eksercerpladsen til at blive det gode ungdomshus. Hvis du ønsker at være en af de 20 unge, skal du søge en af de boliger, der er mærket ”ambassadørbolig”. 

Hvis du bliver udvalgt, får du lov at flytte ind allerede 15. juli 2018. Du skal ikke betale husleje for perioden 15. juli til 31. august 2018. 

Til gengæld forventer vi, at du deltager i et forløb i juni og juli måned sammen med en driftschef og en driftsleder, hvor du bliver klædt på til at deltage i en gennemgang af alle boligerne fra d. 15. juli og frem, og at blive ambassadør for de nye unge der flytter ind i slutningen af august. 

Bliver du udvalgt, sender vi dig kontrakt m.m. fra den 8. juni 2018. Kontrakten skal vi have retur med underskrift senest 15. juni og du skal samme dag betale et delindskud på 5.000 kr. 

Restindskud og første månedshusleje skal betales senest 20. august 2018.

Indskudslån og Boligstøtte

Hvis du får en bolig, kan du søge lån til indskuddet og boligstøtte via www.borger.dk. Log ind med dit NemID, udfyld ansøgningsskemaerne, og vedlæg en kopi af din lejekontrakt.

Husdyrhold

Der må ikke holdes husdyr i afdelingen.

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept