Eksercerpladsen

Samvirkende boligselskaber (SAB) opfører i samarbejde med den private udvikler Calum 251 ungdomsboliger ved siden af DR-byen i Ørestad N.

Ungdomsboligerne kommer til at ligge på 1.-5. sal. Der vil være dagligvarebutik og to cafeer i stueetagen, og 10 private penthouse-lejligheder på toppen af ejendommen.

Om Eksercerpladsen

Eksercerpladsen er skabt til at blive et fantastisk ungdomshus fyldt med glade og entusiastiske unge uddannelsesøgende, der både ønsker ro til at uddanne sig og fællesskab til det gode ungdomsliv.

Udlejning og ansøgning

Boligerne udlejes pr. 1. oktober 2018 via Central Indstillingsudvalget (CIU). Du skal være i gang med en uddannelse, for at kunne søge en bolig. Skriv dig på venteliste til Eksercerpladsen

Kontrakt, indskud og første måneds husleje

CIU er i gang med at sende tilbudsbreve ud. Får du anvist en ungdomsbolig, mailer KAB dig kontrakten i slutningen af juli måned 2018.

Du skal maile kontrakten og studiedokumentation retur til KAB med underskrift senest den 13. august 2018. Indskud og første måneds husleje skal betales senest 17. september 2018.

Nøgleudlevering og indflytning

  • Mandag 24/9 – ca. 60 boliger
  • Tirsdag 25/9 – ca. 60 boliger
  • Onsdag 26/9 – ca. 60 boliger
  • Torsdag 27/9 – ca. 60 boliger

Der er mange beboere som skal flytte ind. For at undgå kaos på indflytningsdagene, får du senest den 3. september 2018 direkte besked om dato og tidspunkt for nøgleudlevering og indflytning.  

Indskudslån og Boligstøtte

Hvis du får en bolig, kan du søge lån til indskuddet og boligstøtte via www.borger.dk. Log ind med dit NemID, udfyld ansøgningsskemaerne, og vedlæg en kopi af din lejekontrakt.

Husdyrhold

Der må ikke holdes husdyr i afdelingen.

Åbent hus

Torsdag den 6. september 2018 kl. 15.00 til 20.00. Kun for ansøgere der har fået bolig.

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept