KAB lukker for personlige henvendelser i receptionen og på lokale driftskontorer foreløbigt frem til 20. april. Fra 6.-8- april er der lukket for alle kundehenvendelser til KAB´s administration. Læs mere

KAB lukker for personlige henvendelser og sænker til basal drift

For at begrænse smitten af corona-virus følger KAB myndighedernes restriktioner og holder lukket for alle personlige henvendelser, fysiske møder og kurser foreløbigt frem til 20. april. Vi kører fortsat med basal drift og udlejning af boliger.

Den 6.-8- april har vi lukket for alle kundehenvendelser til KAB´s administration. Vi henviser til Mit KAB og til vores hjælp- og kontaktsider, hvor du kan finde svar på de oftest stillede spørgsmål. Er du beboer, kan du fra den 6.-8- april stadig få fat på dit ejendomskontor via telefon, e-mail eller app.

KAB og almene boliger repræsenterer en vigtig samfundsinstitution, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at de funktioner, vi har ansvaret for, kører videre så godt som muligt. Derfor støtter vi 100% op om regeringens linje og gør,hvad vi kan for at forsinke og inddæmme smitten med corona-virus. 

Vi kører derfor i hele KAB-fællesskabet med basal varetagelse af driftsopgaver og udlejning af boliger.

Det vil sige, at vi fortsat har lukket for al personlig henvendelse i receptionen på Vester Voldgade og på de lokale driftskontorer.
Det betyder også, at alle møder med personligt fremmøde i beboerdemokratiet samt kurser og arrangementer for bestyrelser og medarbejdere ikke gennemføres.

Hold dig opdateret om myndighedernes beslutninger og tiltag på politi.dk.

Herunder kan du holde dig orienteret om tiltag i KAB-fællesskabet. Siden opdateres løbende. 

For boligsøgende

Receptionen i KAB på Vester Voldgade er lukket. Søger du bolig, kan du gå ind på vores selvbetjening – Mit KAB. Alternativt kan du kontakte os via telefon eller på kab@kab-bolig.dk.

Åbningstiderne for telefoniske henvendelser i administrationen er uændrede, men der er længere svartid på både e-mails og telefoner.

 

Boligsøgende, der har fået en bolig og skal flytte ind

Alle boligorganisationer i KAB-fællesskabet støtter op om at stoppe smittespredningen. Derfor er alle ejendomskontorer også lukket for personlige henvendelser. Kontakt i stedet dit lokale  ejendomskontor på telefon eller e-mail.

For beboere

Alle ejendomskontorer er lukket for personlige henvendelse, og der vil kun blive udført basale driftsopgaver.

Beboere kan kontakte deres ejendomskontor via appen Mig og Min Bolig, e-mail eller telefon.

Plads til alle

Rigtig mange tilbringer det meste af deres tid inden for hjemmets fire vægge i disse tider. Rigtig mange hjem danner ramme om både hjemmeskole, hjemmearbejde, hjemmegymnastik, gør-det-selv-arbejde og alt det andet, vi får tiden til at gå med – måske endda med åbne vinduer, når solen skinner.

Det betyder også, at der er en masse aktivitet, der ikke plejer at være rundt omkring i boligområderne – både hos overboer, underboer og naboer.

Derfor er det vigtigt, at vi så vidt muligt tager hensyn til hinanden.

Nogle skal sove inden en nattevagt, mens andre er i dansehumør – og vi opfordrer til at vise hensyn til hinanden, så der er plads til alle.

Mulighed for henstand med huslejen

Som følge af coronavirus-krisen er der fare for, at nogle beboere kommer i en situation, hvor de ikke kan betale deres husleje. Derfor har KAB, sammen med de enkelte boligorganisationer, taget initiativer for at hjælpe.

For at hjælpe dig, hvis du kommer i sådan en situation, tilbydes en afdragsordning. Der er mulighed for at kontakte KAB på telefon 33 63 10 00, hvor man vil blive stillet om til en medarbejder i Restanceteamet.

Digital henvendelse er ligeledes en mulighed til restance@kab-bolig.dk med oplysning om telefonnummer. Så ringer vi tilbage, så snart det er muligt.

Særligt om fremvisning af boliger

Skal din bolig fremvises til boligsøgende, eller skal du selv se en bolig, sker det under skærpede hygiejneforholdsregler. For at undgå at komme i for tæt kontakt kan boligen fremvises for én person ad gangen. De øvrige må vente udenfor, indtil det bliver deres tur.

Hvis de fremmødte mod forventning ikke vil acceptere dette, er personalet nødsaget til at stoppe fremvisningen og forlade stedet.

Hvis du som beboer selv skal fremvise boligen, anbefaler vi samme procedure.

For bestyrelser

På grund af situationen er alle fysiske møder og kurser aflyst.

Bestyrelsesmedlemmer opfordres til at kontakte deres Kundecenter via e-mail.

For erhvervslejere

Mulighed for henstand med lejen for erhvervslejemål

Som følge af coronavirus-krisen er der fare for, at nogle erhvervslejere kommer i en situation, hvor de ikke kan betale deres husleje. Derfor har KAB, sammen med de enkelte boligorganisationer, taget initiativer for at hjælpe.

For at hjælpe dig, hvis du kommer i sådan en situation, tilbydes en afdragsordning. Der er mulighed for at kontakte KAB på telefon 33 63 10 00, hvor du vil blive stillet om til en medarbejder i Restanceteamet.

Du kan også skrive direkte til restance@kab-bolig.dk med oplysning om telefonnummer. Så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

KAB-nyheder og relevante links

KAB-nyheder

Klik her for at komme til oversigten over KAB's nyheder. Her finder du blandt andet alle nyheder om, hvordan vi i KAB-fællesskabet forholder os til Corona-virus.

 

BL - Danmarks almene boliger

BL informerer løbende både beboere og boligorganisationer om, hvordan man forholder sig til Corona-virus i den almene sektor.

Følg med her.

Følg også med på KAB's Facebook-side.

Sidst opdateret 3. april.

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept