Svar på boligtilbud

Hvis du modtager et boligtilbud, kan du svare hurtigt og nemt via Mit KAB.

Du modtager som udgangspunkt dine boligtilbud digitalt i Mit KAB. Hvis du har opgivet din mail, vil du få en advisering, når der er kommet et boligtilbud til dig. Hvis ikke vi har din mail, vil du modtage boligtilbud med posten.

Hvordan svarer jeg på et boligtilbud?

Du logger ind på Mit KAB. I venstre side af skærmen vælger du ’Tilbud’. Her kan du se, de boliger, du har modtaget tilbud på og svare be- eller afkræftende med et enkelt klik.

Har du modtaget boligtilbuddet med posten, kan du også udfylde svarblanketten fra brevet og underskrive den. Den kan både indscannes/fotograferes og sendes til kontakt@kab-bolig.dk eller sendes med posten til KAB, Vester Voldgade 17, 1552 København V.

Hvornår ved jeg, om jeg har fået boligen?

Hvis du ikke er blevet ringet op inden for 4 dage efter svarfristen, er boligen gået til en anden med længere anciennitet. 

Må jeg sige nej tak til en bolig?

Ja, det må du godt. Men hvis du siger nej tak til en bolig flere gange i den samme boligafdeling bliver din venteliste sat i bero. Det nemmeste er, at du retter dine søgekriterier i Mit KAB. Så modtager du kun boligtilbud, på boliger du er interesseret i.

Vær opmærksom på, at der er andre regler for at sige nej til ungdomsboliger

Kontakt os

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål, kan du ringe til os. Se åbningstider

Du kan også udfylde en kontaktformular, så vender vi tilbage med svar inden for 5 hverdage.

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept