Svar på boligtilbud

Hvis du modtager et boligtilbud, kan du svare hurtigt og nemt via Mit KAB.

Når vi sender et boligtilbud til dig, får du altid besked via e-mail eller brev. Hvordan du bliver informeret, afhænger af dine kontaktoplysninger i Mit KAB. Husk at holde dine kontaktoplysninger opdaterede, så du ikke går glip af boligtilbud.

Hvordan svarer jeg på et boligtilbud?

Du logger ind på Mit KAB. I venstre side af skærmen vælger du ’Tilbud’. Her kan du se, de boliger, du har modtaget tilbud på og svare be- eller afkræftende med et enkelt klik.

Har du modtaget boligtilbuddet med posten, kan du også udfylde svarblanketten fra brevet og underskrive den. Den kan både indscannes/fotograferes og sendes til kontakt@kab-bolig.dk eller sendes med posten til KAB, Vester Voldgade 17, 1552 København V.

Hvornår ved jeg, om jeg har fået boligen?

Hvis du ikke er blevet ringet op inden for 10 dage efter svarfristen, er boligen gået til en anden med længere anciennitet. 

Må jeg sige nej tak til en bolig?

Ja, det må du godt. Men efter flere afslag sker dette.

3 afslag på boligtilbud 

Hvis du i løbet af 3 måneder enten afslår eller ikke besvarer 3 boligtilbud, får du et varslingsbrev eller e-mail, hvor du bliver bedt om at rette dine kriterier for boligønsker i Mit KAB.

6 afslag på boligtilbud

Hvis du fortsat afslår eller ikke besvarer yderligere 3 boligtilbud, får du et nyt varslingsbrev eller e-mail. Denne gang med besked om at dit ventelistenummer er sat i bero. Du beholder dit ventelistenummer og optjener stadig anciennitet, mens din boligsøgning er i bero. Din boligsøgning er i bero, indtil du igen aktiverer den i Mit KAB.

Særligt for ungdomsboliger

Hvis du har svaret nej 2 gange eller undladt at svare på 2 boligtilbud fra samme afdeling, bliver afdelingen fjernet fra din venteliste. Er der ikke flere afdelingsønsker på din venteliste, bliver den slettet.

Kontakt os

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål, kan du ringe til os. Se åbningstider

Du kan også udfylde en kontaktformular, så vender vi tilbage med svar inden for 5 hverdage.

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept