Visualisering af Mosevang.

Mosevang

Gentofte Ejendomsselskab opfører 50 almene familieboliger på Palle Simonsens Vej i Gentofte.

Logo for Gentofte Ejendomsselskab

I det grønne nabolag med institutionerne på Bank Mikkelsens Vej som nærmeste naboer, opfører Gentofte Ejendomsselskab 29 moderne rækkehuse i to plan og 21 boliger i et plan.

Vigtige datoer i februar!

Torsdag den 3. februar 2022 kl. 15-16.30 holder vi åbent hus på byggepladsen. 
Se placering på kort. Alle fremmødte skal vise coronapas og bære mundbind.

Efter åbent hus er der informationsmøde fra kl. 17.30-18.30. Infomødet afholdes som hybridmøde dvs. du kan deltage fysisk i KAB-Huset på Enghvevej 81, 2450 København SV eller online via Microsoft Teams. Alle der har tilmeldt sig nyhedsbrevet for Mosevang vil modtage et link til at deltage. Hvis du deltager fysisk i KAB-Huset, skal du vise coronapas og bære mundbind. 

Som beboer i Mosevang er du nærmeste nabo til mennesker med nedsatte udviklingsfunktioner og borgere med forskellige handicap. Derfor skal du være rummelig overfor forskelligheder og du skal aktivt gøre en indsats for at naboskabet mellem Botilbuddene på Bank Mikkelsens Vej og Mosevang bliver frugtbart og godt.

Mosevang er en afdeling med fokus på det gode naboskab og stor rummelighed.

Boligerne og området

Mosevangs boliger får en varieret størrelse med 1-rums boliger på 41 kvadratmeter, 2-rums boliger på 50 m og 3-6-rums boliger på mellem 82 m2 og 115 m2. Gentofte Kommune har fuld anvisning til de små 1-rums boliger.

Rækkehusene og de et-plans boliger i stuen får små terrasser, hvor solen kan nydes når den titter frem. Boliger placeret på første sal er uden terrasse og altan.

Afdelingen får et grønt fællesareal, men har fuld adgang til den dejlige park som deles med brugere og beboere fra botilbuddene og institutionerne på Bank Mikkelsens Vej.

Udlejning

Gentofte Kommune har anvisningsret til 25 af boligerne.

De resterende 25 boliger udlejes således:

5 boliger udlejes via den interne venteliste i Gentofte Ejendomsselskab.

20 boliger udlejes efter de fleksible kriterier. Boligerne tildeles efter ansøgning og efterfølgende lodtrækning, blandt de boligsøgende der opfylder de fleksible kriterier. 

Fleksible kriterier

De gældende fleksible kriterier er:

Bosiddende i Gentofte Kommune, der i forbindelse med skilsmisse, separation eller lignende har behov for en hurtig boliganvisning.

Bosiddende i Gentofte Kommune med fast tilknytning til arbejdsmarkedet.

Ved udlejning fordeles boligerne således, at det første kriterium – Børnefamilier – prioriteres først, og de øvrige kriterier sidestilles, således at det er ancienniteten på ventelisten, der er gældende for udlejningen. Såfremt der er flere boligsøgende med samme anciennitet, der søger samme boliger, er det nedenstående rækkefølge af de fleksible kriterier, der er afgørende for tildeling af en bolig.

 • Boligsøgende børnefamilier bosiddende i Gentofte Kommune, hvor den boligsøgende er i beskæftigelse
   
 • Boligsøgende bosiddende i Gentofte Kommune, hvor den boligsøgende er i beskæftigelse
   
 • Boligsøgende bosiddende i Gentofte Kommune, der i forbindelse med skilsmisse, separation eller ophævet samliv indenfor det seneste år, har behov for en bolig. Den boligsøgende skal være i beskæftigelse
   
 • Par og enlige, der er fyldt 50 år og er bosiddende i Gentofte Kommune, og som i tide ønsker at flytte til en bolig, der er mere egnet som ramme om et liv som ældre, eller som ønsker at flytte nærmere til familie og slægtninge.
   
 • Unge bosiddende i Gentofte Kommune, der er over 18 år og under 30 år, og som ønsker at flytte hjemmefra for første gang.

Indflytning

Der er forventet indflytning den 15. august 2022.

Hold dig orienteret

Tilmeld dig nyhedsbrevet for Mosevang her på siden, hvis du vil holde dig opdateret. Denne side opdateres løbende med tegninger af boligerne, udlejningsbudget, information om åbent hus m.m.