Konference for KAB-Fællesskabet 2022

Bæredygtige boliger – hjem vi passer på

Årets konference handler om hvordan vi bygger, bor og lever bæredygtigt og med omtanke for vores fælles fremtid. Hvordan kan vi tage store og små skridt i retningen af at reducere vores klimaaftryk – både sammen og hver for sig?

Der vil være spændende oplæg, workshops og god mulighed for at debattere og tale sammen undervejs.

Konferencen holdes den 29. og 30. oktober 2022 på Konventum i Helsingør.

Se programmet her

Deltagerpris
4.300 kr.

Prisen dækker ophold, fuld forplejning og bustransport.

OplægsholdereAnders Morgenthaler - tegner, forfatter, filminstruktør og satirikerAnders Morgenthaler - tegner, forfatter, filminstruktør og satiriker  

Anders er optaget af at sætte fokus på den bæredygtige omstilling. Anders tager med sit oplæg ’Frelst’ fat i hverdagen med klimavenlig og bæredygtig livsstil, men også hvordan denne omstilling rækker langt ud over individets handlinger.

Eva Ravnborg - arkitekt MAA, partner og landedirektør for Danmark hos Henning LarsenEva Ravnborg - arkitekt MAA, partner og landedirektør for Danmark hos Henning Larsen  

Eva er en af drivkræfterne bag Henning Larsens nye strategi med store bæredygtige ambitioner. Hun besidder en stor viden om bæredygtighed i byggeriet og ressourcebevidst design.

Niels Jakubiak Andersen - arkitekt MAA, grundlægger og direktør hos NæsteNiels Jakubiak Andersen - arkitekt MAA, grundlægger og direktør hos Næste

Næste er en cirkulær design- og byggevirksomhed, der arbejder for at ændre den måde vi forbruger ressourcer, bygger og samarbejder på i byggebranchen.

Signe D. Frese - Ansvarlighedsdirektør hos CoopSigne D. Frese - Ansvarlighedsdirektør hos Coop 

Signe står i spidsen for Coop’s bæredygtighedsstrategi og nogle af de tiltag, som Coop sætter i værk for at bidrage til bedre miljø og klima. Fra genanvendelse af plastfolie til verdens første klimaapp.

Mette Mechlenborg - boligforsker på BUILD, Aalborg UniversitetMette Mechlenborg - boligforsker på BUILD, Aalborg Universitet

Som boligforsker på AAU og tidligere rådgivningschef hos BARK Rådgivning har Mette stor viden om boligkultur, hjemskabelse og hverdagsliv. Mette skrev i 2012 ph.d.-afhandlingen ’Rundt om Webergrillen’ om danskernes foretrukne bolig, parcelhuset.

Niels Bjørn - bystrategisk rådgiver og urbanistNiels Bjørn - bystrategisk rådgiver og urbanist

Når Niels arbejder med udvikling af byer og boligområder tager han altid udgangspunkt i menneskets krop, sanser og adfærd. Niels er forfatter til flere bøger om byudvikling og arkitektur og er manden bag en række podcasts - bl.a. ’Balladen om Blokken’.