Kommunenetværk

Vi har oprettet et netværk for ansatte i kommunerne på Sjælland, som arbejder med drift af plejecentre og ældreboliger.

Formålet med KAB's kommunenetværk er at etablere et forum for vidensdeling inden for ældre- og plejebolig området. Vi er selv med til både at opføre og administrerer ældre- og plejeboliger, og ser det som et naturligt skridt at facilitere et sådant forum. 

Netværket henvender sig til repræsentanter på Sjælland, som ønsker input til, hvordan de i kommunen bedre kan drifte og udvikle deres kommunale ejendomme. Vi afholder to-tre netværksmøder om året, og det er gratis at være medlem.

Kontakt

Har du spørgsmål om netværket, eller ønsker du at blive medlem, er du velkommen til at kontakte specialkundechef Mikkel Kjøgx på mix@kab-bolig.dk eller T 33 63 12 95

Netværksmedlemmer

Netværksmedlemmer

Faxe Kommune
Gentofte Kommune
Greve Kommune
Halsnæs Kommune
Holbæk Kommune
Hvidovre Kommune
Københavns Kommune 
Køge Kommune
Næstved Kommune
Odsherred Kommune
Rudersdal Kommune
Slagelse Kommune
Vordingborg Kommune


Afholdte møder

Nye boligbehov og eksisterende bygningsmasse (4. oktober 2017)

Hent slides fra mødet
Hent slides fra mødet (ved fremtidsforsker Marianne Levinsen)

Fremtidens blandede boformer og effektiv driftsorganisering (8. maj 2017)

Hent slides fra mødet

Opsummering

Dagens netværksmøde bød bl.a. på oplæg fra KABs Byggedirektør Rolf Andersson. Han fortalte om blandede boformer, og hvordan forskellige målgrupper under samme tag skaber nye fællesskaber og nyt liv i nærmiljøet. Som et eksempel præsenterede Kundechef Lene Vennits fremtidens plejecenter Sølund. 

Frederiksberg Kommunes, Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsdirektør Henning Daugaard supplerede med et oplæg om samarbejdet med den almene sektor og deres erfaringer med blandede boformer, bystrategi og sektorer der blander blod.

Dagens sidst oplæg stod ejendomschef, Niels Minor Borre fra Greve Kommune for. Han fortalte inspirerende om Grevemodellen med fokus på forandringer og centralisering.