Persondatapolitik

Læs hvordan vi behandler personoplysninger om dig. Det kan være, når du benytter vores hjemmeside eller i øvrigt har kontakt med os.

Formålet med behandlingen af dine oplysninger er overordnet set at varetage administrationen af de boligorganisationer, der administreres af KAB. 

For boligsøgende, beboere og fraflyttere

Du kan i det følgende læse om, hvordan vi behandler oplysninger om dig:

  • når du bruger www.kab-bolig.dk
  • når du tilmelder dig et nyhedsbrev 
  • når du opskriver dig på venteliste 
  • når du opretter en profil på Mit KAB 
  • når du indgår en lejekontrakt med os, eller 
  • når du i øvrigt kontakter os 

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen. Du er altid velkommen til at kontakte os på kab@kab-bolig.dk, hvis du har spørgsmål angående vores behandling af personoplysninger. 

KAB kan gøre brug af oplysninger indhentet om boligsøgende, beboere eller fraflyttere. Følgende typer oplysninger kan indsamles og gemmes til administrative, servicerelaterede og/eller juridiske formål:

  • Personlige oplysninger såsom navne, adresser, CPR-numre, e-mailadresser, telefonnumre m.v. 

Hjemmeside og selvbetjening

Når du besøger vores hjemmeside(r) registreres dit besøg, herunder oplysninger om din IP-adresse, din browsertype, dit besøgstidspunkt, hvilke sider du har været inde på etc. Vi bruger oplysningerne til løbende at forbedre funktionaliteten og brugeroplevelsen på vores hjemmeside(r).

IP-adresser kan betragtes som personhenførbare, da det er muligt at søge information frem om en bruger via deres IP. Det gør vi ikke, vi tracker kun anonyme brugere.

Nyhedsbreve – KABnyt, KABnybyggeri

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev(e) registrerer vi dit navn og din e-mailadresse. Disse oplysninger bruges udelukkende til at sende dig nyhedsbrev(e). 

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev(e) igen. Enten ved at benytte afmeld linket i nyhedsbrevet eller ved at henvende dig til os via kontaktoplysningerne nedenfor. Når du afmelder dig vores nyhedsbrev(e) slettes dit navn og din e-mailadresse i vores CMS.

CPR-nummer og telefonnummer

KAB beder om dit CPR-nummer, så vi på bedste vis kan servicere dig. Dit CPR-nummer registreres i vores eget boligadministrative system, og vi anvender alene CPR-nummeret i forbindelse med opgaver relateret til boligsøgende, beboere, bestyrelsesmedlemmer og/eller fraflyttede beboere i KAB.

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.  Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os. 

Dine rettigheder:

  • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
     
  • Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
     
  • I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
     
  • Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
     
  • Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk

Kontaktoplysninger

I det omfang du har spørgsmål til ovenstående eller dine rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen, har du altid mulighed for at kontakte os på kab@kab-bolig.dk og T 33 63 10 00

Klageadgang

Datatilsynet er den myndighed, der i sidste ende kan vurdere, om dine persondata behandles lovligt - fx som led i en klagesag. Datatilsynets kontaktoplysninger er:

Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, T 33 19 32 00, dt@datatilsynet.dk. Se også www.datatilsynet.dk/kontakt

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept