Beboerdemokrati i almene boligorganisationer

Er du en nørdet og erfaren beboervalgt? Eller er du helt ny og vil gerne sætte dig grundigt ind i, hvad beboerdemokratiet handler om? KAB har udgivet en ny bog med en grundig indføring i regler og gængs praksis.

Beboerdemokrati i almene boligorganisationer

Beboerdemokrati i almene boligorganisationer
– REGLER OG PRAKSIS –

Beboerdemokratiet er en lovfæstet og bærende forudsætning for den almene sektor. Det er en unik konstruktion, hvor beboerne i de almene boliger har mulighed for – direkte eller indirekte – at være med i beslutningsprocesserne på alle planer i en boligorganisation.

Der gælder mange regler for  beboerdemokratiets virke, men der findes ikke meget nyere litteratur, der detaljeret beskriver de juridiske forhold. I denne bog er de bærende regler for beboerdemokratiet, samlet og gennemgået. Suppleret med eksempler fra praksis fra domstole, nævn og kommunale tilsyn.

Bogen er tænkt til glæde og gavn for de mange, der beskæftiger sig med beboerdemokrati – enten som fagfolk, herunder som ansatte i boligorganisationerne, eller som beboervalgte.

Farvetryk: Indbundet 
Udgivet: April 2024
144 sider
Pris: 390,- 
(ex. moms)
Indholdsfortegnelse

Om forfatterne

Bogen er skrevet af Birthe Houlind, chefjurist og vicedirektør i KAB med 32 års erfaring fra den almene sektor og Hans Henrik Edlund, professor på Juridisk Institut, Aarhus Universitet.

Birthe Houlind og Hans Henrik Edlund

Handelsbetingelser

Kvittering

Du vil automatisk modtage en e-mail med en ordrebekræftelse, når bestillingen er gennemført.

Pris

390,- ex. moms og porto. Alle priser er ved levering i Danmark. 

Leveringsformer

Bogen sendes via Post Danmark.

Bestillinger til andre adresser end DK-adresser aftales pr. telefon på 33 36 10 00. Ved andre henvendelser kontakt KAB på jura@kab-bolig.dk 

Leveringstid

Leveringstiden er normalt 10 hverdage.

Betalingsfrist

Netto 30 dage. Sidste betalingsfrist vil fremgå af fakturaen.

Returret

Du har 14 dages fuld returret på varen. Husk at vedlægge fakturaen ved returnering. Du skal selv betale returportoen.