Visualisering af Mosevang.

Skovhusene

Furesø Boligselskab opfører 50 almene familieboliger på den tidligere flyvestation i Værløse.

Logo for Furesø EjendomsselskabSkovhusene henvender sig til dem, der ønsker en god familiebolig. Afdelingen består af 30 familieboliger samt 20 mindre og billigere familieboliger fordelt på 5 bygninger på hver 3 etager. 

Grunden der bygges på er i dag af mark og engarealer, og der etableres et skovområde for at opnå effekten af huse beliggende i skoven.

Boligerne og området

Bebyggelsen vil fremstå med sorte skiferfacader i en kombination af mindre felter med træbeklædning. Tagene bliver beklædt med tagpap.  

Indvendigt forsynes boligerne med bad/toilet og med plads til installation af vaskemaskine og tørretumbler. Der installeres et basis-køkken uden hvidevarer, men med plads til fornuftig udvidelse, og alle nødvendige installationer til hvidevarer. Der monteres skillevægge i det omfang stabilitet kræver det. Det er op til den enkelte beboer at opsætte yderligere skillevægge via råderetten, hvis man har lyst til en anden indretning.

Skovhusene bygges i en formation, så alle huse får udsigt til den kommende skov og de smukke engarealer, der er på stedet i dag. Imellem husene vil der være uderum/skovhaver, som beboerne kan dyrke eller beplante efter behov.

Indflytning

Der er forventet indflytning den 1. oktober 2022.

Hold dig orienteret

Denne side opdateres løbende med information om Skovhusene. Tilmeld dig nyhedsbrevet for Skovhusene for at holde dig opdateret.