Stauns Hjørne

Frederiksborg Boligselskab opfører 15 familieboliger i kanten af Hillerøds historiske bykerne.

Familieboligerne på Stauns Hjørne bliver opført på en særdeles attraktiv beliggenhed midt mellem Hillerød Station og Hillerød Torv. Stauns Hjørne markerer begyndelsen af gågaden, som er domineret af købstadshuse i 2-3 etager.

Boligerne

De 15 familieboliger bliver bygget som en randbebyggelse langs Nordre Jernbanevej og Østergade. En randbebyggelse er en bebyggelse langs med en vej, som omkranser et gårdanlæg. Byggeriet bliver i 4 etager, hvor den øverste etage bliver en fuldt udnyttet tagetage. Alle boligerne får niveaufri adgang til elevator i trapperum med altan eller direkte adgang til gårdrum.

Boligerne opføres som 2-, 3- og 4-rums boliger på mellem 69m² - 112m².

Byggeriet bliver opført med højisolerede facader og tagkonstruktion.
Boligerne forsynes med mekanisk ventilation, for at sikre et godt indeklima og ventilationsanlægget genanvender en stor del af varmen fra luften som udskiftes. Tagvandet opsamles og genanvendes til toiletskyl og tøjvask.

Se placering på kort

Forventet indflytning

Nøgleudlevering og indflytning er fredag d. 26. april 2019.

Beboere i Frederiksborg Boligselskab

Hvis du bor i Frederiksborg Boligselskab, kan du søge boligerne via den interne venteliste. Du skriver dig på intern venteliste via Mit KAB

Følg denne guide og læs hvordan du skriver dig på intern venteliste

Har du allerede et internt ventelistenummer, kan du tilføje afdelingen samt ønsket boligtype til dit ventelistenummer fra d. 12. juli 2018.

Alle andre boligsøgende

Hvis ikke du bor i Frederiksborg Boligselskab, kan du søge en bolig via den eksterne venteliste (Bolignøglen). Du skriver dig op via boligsøgningen

Har du allerede et ventelistenummer, kan du tilføje afdelingen samt ønsket boligtype til dit ventelistenummer fra d. 12. juli 2018.

Boligtilbud

Vi begynder at sende boligtilbud ud i løbet af november/december 2018. Hvis du har oplyst din e-mail, og accepteret, at vi må maile til dig, sender vi boligtilbud til dig digitalt. Du opdaterer dine kontaktoplysninger og svarer JA/NEJ til boligtilbud i Mit KAB.

Da der er mange boliger, der skal lejes ud på samme tid, vil du modtage mange boligtilbud. Det er vigtigt, at du svarer ja-tak til de boliger du er interesseret i, samt nej-tak til de boliger du ikke ønsker. Den enkelte bolig anvises til den ansøger med længst anciennitet, der svarer ja-tak.

Kontrakt, indskud og første måneds husleje

Får du anvist en bolig, sender vi dig kontrakt og betalingskort til indskud og første måneds husleje i løbet af januar måned 2019.

Du skal returnere kontrakten med underskrift og betale indskuddet senest den 1. februar 2019.

Første måneds husleje skal betales senest 20. april 2019. 

Åbent hus

Er afholdt.

Husdyrhold

Der må holdes 1 hund eller 1 kat.

Hårde hvidevarer

Der er ikke hårde hvidevarer i boligerne. Der er forberedt for komfur, køl/fryseskab og vaskesøjle.

Parkering

Der er ikke etableret parkeringspladser i tilknytning til boligerne. På kommunens hjemmeside kan du læse om parkeringsregler og priser.

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept