Tunet i Roskilde

38 ungdomsboliger, 20 flygtningeboliger (små familieboliger) og 4 familieboliger opføres i Roskilde bydelen, Trekroner.

Roskilde Nord Boligselskab opfører i samarbejde med Rockwool og Roskilde Kommune de nye boliger til unge, flygtninge og familier. Det er visionen at skabe et særligt boligområde med fokus på naturen, fællesskabet og en vis grad af selvforsyning. 

Boligerne opføres som individuelle boliger, hvor beboerne indgår i et praktisk fællesskab. Hvis du ønsker at bo i Tunet, vil du indgå i et fællesskab, hvor du bidrager til et integrationsunderstøttende fællesskab. Tunet er attraktivt for beboere, som ønsker at nyde naturen og sætter pris på muligheden for at deltage i havebrug og fælles madlavning.

Området

Boligerne er placeret mellem marker og i umiddelbar nærhed af et parcelhuskvarter, RUC og offentlige transportmuligheder.

Husdyrhold

Husdyr er tilladt, enten 1 kat eller 1 hund.

Udlejning af boligerne

Alle boligerne uanset om det er familie-, flygtninge- eller ungdomsboliger udlejes pr. 1. november 2018. Vi håber, at 2 børnefamilier og 8 unge i uddannelse har lyst til at flytte ind allerede 28. september 2018.

Ansøgning og anvisning af boligerne

Ungdomsboligerne
Ungdomsboligerne søger du via Roskilde Indstillingsudvalg (RIU). Læs mere på www.findbolig.nu – du skal være i gang med en uddannelse. 

Du skriver dig op via dette link http://bit.ly/venteliste-til-tunet 

Flygtningeboligerne
Flygtningeboligerne anvises af Roskilde Kommune.

Familieboligerne
Familieboligerne er udlejet.

Åbent hus – forskellige typer boliger
Der er åbent hus fredag den 1. juni kl. 14-16, hvor der fremvises forskellige boligtyper.

Familieboligerne

Kontrakt, indskud og første måneds husleje
Får du anvist en familiebolig, sender vi dig kontrakten i løbet af juli måned 2018. Du skal returnere kontrakten med underskrift senest d. 1. august 2018.

Indskud og første måneds husleje betales senest 20. oktober 2018. For dem der flytter ind 1. oktober, skal det betales 20. september 2018.

Ungdomsboligerne

Kontrakt, indskud og første måneds husleje
Den 20. juni 2018 sender RIU-Roskilde tilbudsbreve ud for ungdomsboligerne.

Får du anvist en ungdomsbolig, sender vi dig kontrakten i løbet af juli måned 2018. Du skal returnere kontrakten med underskrift senest d. 1. august 2018.

Indskud og første måneds husleje betales senest 20. oktober 2018. For dem der flytter ind 1. oktober, skal det betales 20. september 2018.

Nøgleudlevering og indflytning

Der udleveres nøgler fredag den 28. september 2018 og torsdag den 1. november 2018. Der er indflytning samme dag.

Møderække

Der gennemføres en fælles proces med de kommende beboere i familie- og flygtningeboligerne i juni måned. Der gennemføres en fælles proces med de kommende beboere i ungdoms- og flygtningeboligerne i juni måned.

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept