Der er i øjeblikket problemer med at logge på Mit KAB. Årsagen skyldes driftsforstyrrelser hos Nets. Prøv venligst igen senere.

Ledige boliger

Der er generelt lang ventetid på boliger i København og omegn. Når vi engang imellem har ledige boliger (eller boliger med kort ventetid), vil de fremgå her på siden

Ledige værelser i bofællesskab for unge

Har du lyst til at indgå i et socialt fællesskab sammen med andre studerende?

”Fællesskabet” ligger i Utterslevhuse omkranset af smukke grønne områder som Utterslevmose og Gyngemosen.

Lejlighederne er 81-95 m2, og I bor tre sammen i en lejlighed. Huslejen er 2.571-3.584 kr. (inkl. forbrug)

Læs mere og skriv dig op
 

Ledige bofællesskaber til unge i Roskilde

Vil du bo sammen med andre unge i en spritny lejlighed I Musicon-kvarteret? Du får dit eget værelse og deler køkken, bad og toilet med dine roomies. 

I deles også om vaskemaskine, tørretumbler, komfur, køleskab og fryser.

Et værelse koster 3.800 - 4.400 kr. om måneden i husleje. I bor tre unge sammen i hver lejlighed.

Du kan læse mere om bofællesskabet her, se plantegninger og skrive dig på interesseliste. https://mit.s.dk/studiebolig/building/341027/

OBS: Du skal være fyldt 20 år ved indflytningstidspunktet.

En god start på fællesskabet
Hvis du får en bolig, bliver du kontaktet af en konsulent i KAB, som sørger for at hjælpe dig og fællesskabet godt på vej. Efter indflytning hjælper konsulenten med at arrangere fællesspisning, hvor du sammen med dine roomies taler om, hvad det vil sige at bo sammen i et bofællesskab. Det er her I bliver enige om de fælles spilleregler i bofællesskabet. 

Har du spørgsmål eller er du i tvivl?
Hvis du har spørgsmål til, hvordan det er at bo i et bofællesskab, kan du kontakte os på Boligsocial@kab-bolig.dkTidsbegrænsede ledige boliger til studerende

Ledige boliger udlejes til studerende via CIU på tidsbestemte kontrakter. Boligerne ligger i Brønshøj, København NV, Vanløse, Valby og Taastrup. Læs mere på www.s.dk, hvor du også skriver dig på venteliste. 

Skriv dig op: Bellahøj | Humlevænget | Fynshuse | Skyttevænget | SallinghusElleparken | Taastrupgaard | Folehaven | Valby Ejendomme

Tidsbegrænsede ledige boliger til studerende i 2023

Vi forventer, at vi i 2023 vil få boliger til udlejning på tidsbestemte lejekontrakter i følgende afdelinger.

  • Hedemarken
  • Hvidovreparken
  • Karré 8
  • Mosegårdsparken

Kort ventetid på kollegieboliger i Herlev

Der er kort ventetid til kollegieboliger på Herlev Kollegiet. Send en motiveret ansøgning til indstillingen@herlevkollegiet.dk, så sidder Indstillingsudvalget klar til at behandle din ansøgning. Læs mere og send ansøgning.

Andre ledige boliger

Der er ikke andre ledige boliger på nuværende tidspunkt. Men du kan læse mere om boliger med korteste ventetid og om den hurtigste vej til en bolig.