Der er i øjeblikket problemer med at logge på Mit KAB. Årsagen skyldes driftsforstyrrelser hos Nets. Prøv venligst igen senere.

Settlementet

KAB samarbejder med Settlementet om at hjælpe beboere, der har svært ved at betale huslejen, med at stabilisere deres økonomi og i sidste ende undgå, at de bliver sat ud deres bolig

Høj inflation og stigende energipriser har betydet, at flere danskere har fået svært ved at få økonomien til at hænge sammen. For at hjælpe de hårdest trængte i KAB-Fællesskabet, har KAB indgået et partnerskab med Settlementet om gratis økonomisk rådgivning.

Settlementet er en civilsamfundsorganisation på Vesterbro med en række sociale indsatser, heriblandt økonomisk rådgivning. Rådgivningsenheden består af ansatte socialrådgivere og en jurist, samt ca. 20 frivillige rådgivere. De frivillige rådgivere har professionel baggrund indenfor jura, økonomi eller socialrådgivning

KAB indgik samarbejdet med Settlementet i december 2022. Partnerskabet bliver i første omgang afprøvet som et pilotprojekt i boligorganisationerne SAB, Vallensbæk Boligselskab og Furesø Boligselskab. Herefter er det forventningen, at det bliver gradvist skaleret op til at omfatte resten af KAB-Fællesskabet.

KAB samarbejder med Settlementet om økonomisk rådgivning til beboere.