KAB åbner gradvist og kontrolleret

Ligesom resten af det danske samfund åbner vi gradvist og kontrolleret efter corona. Det sker med stort fokus på, at vi stadig passer godt på os selv og på hinanden.

For boligsøgende

Receptionen i KAB på Vester Voldgade er åben for personlig henvendelse – dog kun efter aftale. Du kan bestille tid til et personligt møde her.

Du kan også kontakte os via telefon eller på kab@kab-bolig.dk.

Åbningstiderne for telefoniske henvendelser i administrationen er uændrede, men der er længere svartid på både e-mails og telefoner. Se åbningstider

Søger du bolig, kan du som altid benytte vores selvbetjening – Mit KAB.

Boligsøgende, der har fået en bolig og skal flytte ind

Alle boligorganisationer i KAB-fællesskabet støtter op om at stoppe smittespredningen. Derfor er det også nødvendigt at bestille tid på de lokale ejendomskontorer ved ønske om personlig henvendelse.

For beboere

De lokale ejendomskontorer holder åbent for personlig henvendelse - dog kun efter aftale. Kontakt dit lokale ejendomskontor på telefon eller e-mail og aftal en tid. Hvis der er noget i din bolig, der skal ordnes, kan du sende en opgave til ejendomskontoret via appen Mig og Min Bolig.

Hvis du ønsker at tale med KAB's administration, kan du bestille tid til et personligt møde her.

Opgaver inde i boligerne

Vi åbner op for, at der kan laves opgaver inde i boligerne. Vi overholder myndighedernes anvisninger, og holder afstand og sørger for at bruge håndsprit og engangshandsker. Vi går selvfølgelig ikke ind i boliger, hvis beboere er syge eller er i karantæne. Hvis du ikke er tryg ved situationen, kan du altid afvise håndværkeren i døren og aftale en ny tid med dit ejendomskontor. 

Plads til alle

Rigtig mange tilbringer stadig meget af deres tid inden for hjemmets fire vægge. Derfor opfordrer vi stadig til så vidt muligt tager hensyn til hinanden. På den måde er der plads til alle.

Mulighed for henstand med huslejen

Som følge af coronavirus-krisen er der fare for, at nogle beboere kommer i en situation, hvor de ikke kan betale deres husleje. Derfor har KAB, sammen med de enkelte boligorganisationer, taget initiativer for at hjælpe.

For at hjælpe dig, hvis du kommer i sådan en situation, tilbydes en afdragsordning. Der er mulighed for at kontakte KAB på telefon 33 63 10 00, hvor man vil blive stillet om til en medarbejder i Restanceteamet.

Digital henvendelse er ligeledes en mulighed til restance@kab-bolig.dk med oplysning om telefonnummer. Så ringer vi tilbage, så snart det er muligt.

Særligt om fremvisning af boliger

Skal din bolig fremvises til boligsøgende, eller skal du selv se en bolig, sker det under skærpede hygiejneforholdsregler. For at undgå at komme i for tæt kontakt kan boligen fremvises for én person ad gangen. De øvrige må vente udenfor, indtil det bliver deres tur.

Hvis de fremmødte mod forventning ikke vil acceptere dette, er personalet nødsaget til at stoppe fremvisningen og forlade stedet.

Hvis du som beboer selv skal fremvise boligen, anbefaler vi samme procedure.

For bestyrelser

Fysiske møder

Ifølge ministeriets retningslinjer er det igen muligt at holde fysiske møder og forsamlinger. 

Ifølge anbefalingerne må man være op til 500 personer forsamlet ved stående arrangementer, mens grænsen er 50 personer, hvis man sidder ned.

Vi anbefaler, at man følger anbefalingerne om pladskrav for at minimere smitterisikoen:

  • 1 person pr. 2 m2 (stående forsamlinger)
  • 1 person pr. 4 m2 (siddende forsamlinger)

Beboerlokaler

Samme anbefalinger gælder private fester i beboerlokaler.

Tag eventuelt kontakt til dit lokale ejendomskontor for yderligere information om fx afholdelse af afdelingsmøder, repræssentantskabsmøder og lignende.

 

Vi fortsætter desuden med at holde møder digitalt, når vi kan.

Læs mere om god mødedeltagelse ved digitale møder, og hvordan du installerer de nødvendige programmer.

Bestyrelsesmedlemmer opfordres til at kontakte deres Kundecenter via e-mail.

For erhvervslejere

Mulighed for henstand med lejen for erhvervslejemål

Som følge af coronavirus-krisen er der fare for, at nogle erhvervslejere kommer i en situation, hvor de ikke kan betale deres husleje. Derfor har KAB, sammen med de enkelte boligorganisationer, taget initiativer for at hjælpe.

For at hjælpe dig, hvis du kommer i sådan en situation, tilbydes en afdragsordning. Der er mulighed for at kontakte KAB på telefon 33 63 10 00, hvor du vil blive stillet om til en medarbejder i Restanceteamet.

Du kan også skrive direkte til restance@kab-bolig.dk med oplysning om telefonnummer. Så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

KAB-nyheder og relevante links

KAB-nyheder

Klik her for at komme til oversigten over KAB's nyheder. Her finder du blandt andet alle nyheder om, hvordan vi i KAB-fællesskabet forholder os til Corona-virus.

 

BL - Danmarks almene boliger

BL informerer løbende både beboere og boligorganisationer om, hvordan man forholder sig til Corona-virus i den almene sektor.

Følg med her.

Følg også med på KAB's Facebook-side.

Sidst opdateret 13. juli.

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept